Labinf@ct

Berichtenservice Labinf@ct voor medisch microbiologische laboratoria

Labinf@ct is een besloten e-mail-berichtenservice voor artsen-microbioloog, medisch moleculair microbiologen en andere academisch geschoolde functionarissen, werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding).

Leden van Labinf@ct kunnen ook lid worden van Inf@ct, een berichtenservice gericht op onder andere medewerkers infectieziektebestrijding van GGD'en en deskundigen infectiepreventie.

Daarnaast kan Labinf@ct gebruikt worden als verzendlijst van een CIb-labnieuwsbrief, bedoeld om laboratoria op de hoogte te houden van relevante discussies en ontwikkelingen binnen het CIb.

Een wetenschappelijke redactie, die bestaat uit vertegenwoordigers van IDS, LCI en de consulenten OGZ-microbiologie bepaalt per boodschap de inhoud en urgentie. Deelnemers kunnen via de redactie reageren en met anderen communiceren.

Voor wie is deze service

    • artsen-microbioloog
    • medisch moleculair microbiologen
    • andere academisch geschoolde functionarissen werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding)